Sunday 27 April 2008

Varatu Mart varastab poest

Varatu Mart otsustab minna poodi vargile. Ta on muidu väga rahumeelne mees. Kuid kahjuks on tal rahaga kitsas käes. Mart ei ole muidu väga ihne aga ta heiteti töölt välja ja ta otsustab varastada. See plaan on väga riskantne.
Mart tahab varastada rohukarva värvi poodi mis asub Tallinna kesklinnas. Selle päeval kui ta seda teeb paistab hele päike.
Mart siseneb poodi kurb nägu peas. Laisk turvamees on jäänud oma toolil magama ning Mart rõõmustab selle üle veidi. Ta haarab krobelise nahaga naise käest. See hakkab selle peale karjuma ning turvamees ärkab. Mart tõmbab põuest välja tulirelva ning ähvardab naist maha lasta kui see talle raha ei anna. Kassapidaja tõstab kahe käega kilekotti raha.
See mida Mart kõige rohkem kartis oli see, et siseneb mõni koolinoor. Kahjuks see juhtus ja koolinoor minestas nähes püssi ja maskiga meest. Mardile ei olnud see kõik väga meelt mööda.
Ta otsustas lippama hakata. See ei olnud turvamehele üldse meelt mööda ja ta hakkas teda taga ajama. Kartmatu pätt jooksis täiel kiirusel kodu poole. Nad möödusid kitsast tänavast ja seejärel tuli neile vastu lai tänav. Sellise kiirusega hakkasid mõlemad jooksjad kiirelt väsima. Mart ei uskunud enam oma plaani ning ta lasi ennast politseinikul kinni võtta.

No comments: