Monday 28 April 2008

Meil juhtub koolis nii naljakaid asju


Meil on juhtunud koolis väga naljakaid asju. Praegu räägiksin ühe nendest.
Kõik algas sellest, kui me tulime kooli. Lund oli maha sadanud hunnikute kaupa. Kõik juba ootasid suurt vahetundi, ette minna õue ja teha lumememme või mängida lumesõda.
Lõpuks, kui meil oli lõppenud loodusõpetus ja kunsti tund läksime kõik koos sööma ja siis kiiresti õue. Poisid arutasid riietus ruumis kuidas saada võitu teistest klassidest lumesõjas. Tüdrukute plaanides oli aga ehitada maailma suurim lumememm.
Selleks ajaks kui mina õue jõudsin käis lumesõda suure hooga. Tüdrukute lumememme plaan oli hävinud ja ka nemad osalesid lumesõjas. Vastaseid oli küll vähem, aga nad võitlesid visalt vastu. Nende visked olid ka oluliselt tugevamad. Vastaste kahjuks liitus meiega a-klass ja nüüd oli meid palju rohkem. Me sundisime nad taganema, kuid sellel hetkel märkasime, et õue oli tulnud seitsmes klass, kes liitus meie vastastega.
Seitsmenda klassi
liitumisega läks sõda palju huvitamaks, kuid vastaseid oli ikka veel vähem, aga nende viske tugevus ületas meie oma täielikult.
Varsti hakkas suur vahetund läbi saama ning me pidime midagi ette võtma. Meie vägi võttis nõuks , et teeme valmis kolm palli ja jookseme peale. Sedamoodi me tegimegi, me jooksime peale ja see oli vastasele väga suur üllatus ning nad hakkasid taganema. Meie rünnak õnnestus täielikult kui välja arvata see, et nad said ka meie omadele lumepalliga pihta.
Tunni alguseni oli viisteist minutit ja me ründasime täie hooga, sest meie ülesanne oli see lahing võita. Kahjuks ei olnud see vastase mõttes ning nad võitlesid väga tugevalt vastu.
Lõpuks kui oli tunni alguseni paar minutit, kuid meie õnneks olid vastased sellest väsinud ning nad otsustasid alla anda. Me olime selle üle väga rõõmsad ning karjusime: ”meie võit”.
Koolis rääkisime sellest veel mitu nädalat.

No comments: